Política de privacitat

Política de privacitat

Informació bàsica sobre Protecció de Dades
ResponsableRODELLAS XOCOLATERS S.L.CIF: B67612531info@rodellas.comTelèfon de contacte: 938 67 04 57C/ Sant Pere, num. 5, 08470, Sant Celoni
Finalitat1) Correu electrònic: gestionar les consultes rebudes per correu electrònic per contactar amb l’usuari.2) Formulari de contacte: gestionar les consultes rebudes per contactar amb l’usuari.3) Formulari per a crear un compte nou per a realitzar comandes: gestionar les compres dels clients.4) Formulari de compra sense registre: gestionar les compres dels clients.5) Subscripció a la newsletter: enviament d’informació de “Rodellas Xocolaters”.
Legitimació1) Correu electrònic: l’usuari que faciliti les seves dades personals a través del correu electrònic de “Rodellas Xocolaters” estarà proporcionant voluntàriament les dades, prèvia lectura de la política de privacitat i l’avís legal.2) Formularis de contacte: consentiment explícit de l’interessat amb acceptació de la política de privacitat i l’avís legal.3) Formulari per a crear un compte nou per a realitzar comandes: consentiment explícit de l’interessat amb acceptació de la política de privacitat i l’avís legal.4) Formulari de compra sense registre: consentiment explícit de l’interessat amb acceptació de la política de privacitat i l’avís legal.5) Subscripció a la newsletter: consentiment explícit de l’interessat amb acceptació de la política de privacitat i l’avís legal.
Conservació1) Correu electrònic: qualsevol consulta que rebem la conservarem durant un any. 2) Formularis de contacte: qualsevol consulta que rebem la conservarem durant un any.3) Formulari per a crear un compte nou per a realitzar comandes: per a la gestió fiscal y comptable: les dades de caràcter personal es conservaran en compliment dels terminis legals de prescripció que resultin d’aplicació.Si es registra i es vol donar de baixa de la base de dades només cal que ens enviï un correu electrònic a: info@rodellas.com4) Formulari de compra sense registre: per a la gestió fiscal y comptable: les dades de caràcter personal es conservaran en compliment dels terminis legals de prescripció que resultin d’aplicació.5) Subscripció a la newsletter: Per donar-se de baixa de la newsletter ho pot fer des del mateix correu electrònic o notificant-nos-ho a info@rodellas.com
Procedència1) Correu electrònic: dades introduïdes als correus electrònics pel propi interessat o pel seu representant legal.2) Formulari de contacte: dades introduïdes pel propi interessat o pel seu representant legal.3) Formulari per a crear un compte nou per a realitzar comandes: dades introduïdes pel propi interessat o pel seu representant legal.4) Formulari de compra sense registre: dades introduïdes pel propi interessat o pel seu representant legal.5) Subscripció a la newsletter: dades introduïdes pel propi interessat o pel seu representant legal.
DestinatarisNo cedim dades a tercers.
Transferències internacionalsNo realitzem transferències internacionals amb les seves dades.
DretsAccés, rectificació, oposició, supressió, limitació de tractament i portabilitat de les dades personals, com s’explica al corresponent apartat.
Informació addicionalPot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al desglossament d’apartats que li presentem a continuació (segona capa informativa).

Informació general

La present Política de Privacitat té com a finalitat donar a conèixer les condicions que regulen la recollida i tractament de les seves dades personals per part de la nostra entitat per vetllar pels drets fonamentals, el seu honor i llibertats, tot això en compliment de les normatives vigents que regulen la Protecció de Dades personals.

De conformitat amb aquestes normatives, necessitem disposar de la seva autorització i consentiment per a la recollida i el tractament de les seves dades personals, de manera que a continuació us expliquem tots els detalls del seu interès respecte a com es realitzen aquests processos, amb quines finalitats, quines altres entitats podrien tenir accés a les seves dades i quins són els seus drets.

Responsable. Qui és el Responsable del tractament de dades?

El responsable del Tractament de Dades és aquella persona física o jurídica, de naturalesa pública o privada o òrgan administratiu, que sol o conjuntament amb altres, determini les finalitats i mitjans del tractament de dades personals.

Li informem que RODELLAS XOCOLATERS S.L. (en endavant “Rodellas Xocolaters”) és el titular de la web rodellas.com, amb CIF: B67612531 i domicili al C/ Sant Pere, num. 5, 08470, Sant Celoni. Pot contactar per correu electrònic a info@rodellas.com. L’atendrem telefònicament a 938 67 04 57.

Finalitat. Amb quina finalitat tractarem les seves dades personal?

A “Rodellas Xocolaters” tractem la informació que ens facilita per a gestionar les consultes rebudes així com per a gestionar les vendes de la tenda online i les subscripcions a la newsletter. La informació personal que ens faciliti a través dels correus electrònics o via formularis de la pàgina web es mantindrà confidencial i protegida. En cap cas es destinarà o utilitzarà per a altres finalitats ni s’entregarà a terceres persones sense el seu consentiment, d’acord amb el que estableix el RGPD 679/2016 i la L.O. 3/2018. Per a complir amb les diferents disposicions legals hem establert diferents nivells de seguretat per a protegir les dades personals que ens faciliti, havent adoptat totes les mesures tècniques al nostre abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i manipulació d’aquestes dades personals.

Necessitem la seva autorització i consentiment per demanar i tractar les seves dades personals, de manera que a continuació li detallem els usos i finalitats previstes:

  • Disposem a la web d’un formulari de contacte per a la gestió de clients potencials, clients i contactes.
  • Disposem d’un formulari per a crear un compte nou per a realitzar comandes. Les dades s’utilitzaran exclusivament per a gestionar la compra i enviar-la a l’adreça que ens indiqui. Si vostè vol enviar-ho a una adreça diferent a la de facturació, informarà a aquest tercer d’aquest enviament per part de “Rodellas Xocolaters”.
  • Disposem d’un formulari de compra sense registre. Les dades s’utilitzaran exclusivament per a gestionar la compra i enviar-la a l’adreça que ens indiqui. Si vostè vol enviar-ho a una adreça diferent a la de facturació, informarà a aquest tercer d’aquest enviament per part de “Rodellas Xocolaters”.
  • Disposem d’un formulari de subscripció a la newsletter per als usuaris i clients que desitgin rebre comunicacions i publicitat de “Rodellas Xocolaters”.

Legitimació. Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La recollida i el tractament de les seves dades està legitimat sempre per una o diverses bases jurídiques les quals detallem a continuació:  

L’usuari és informat que l’enviament d’un correu electrònic en què s’incloguin dades personals implica que la informació reflectida en aquesta política de privacitat ha estat llegida i acceptada. 

Formulari de contacte: consentiment explícit de l’interessat amb acceptació de la política de privacitat i l’avís legal. Quan utilitzi el formulari de contacte haurà de marcar la casella de marcació específica on la informació reflectida en aquesta Política de Privacitat i l’Avís Legal han estat llegits i acceptats i, en conseqüència, atorga el seu consentiment inequívoc i exprés al tractament de les seves dades personals per a les finalitats indicades. La informació que ens faciliti passarà a ser introduïda en un tractament de dades sota la responsabilitat de “Rodellas Xocolaters” i es mantindrà confidencial i protegit.

Formulari per a crear un compte nou per a realitzar comandes: consentiment explícit de l’interessat amb acceptació de la política de privacitat i l’avís legal. Quan utilitzi el formulari per crear un compte nou per a realitzar comandes haurà de marcar la casella de marcació específica on la informació reflectida en aquesta Política de Privacitat i l’Avís Legal han estat llegits i acceptats i, en conseqüència, atorga el seu consentiment inequívoc i exprés al tractament de les seves dades personals per a les finalitats indicades. La informació que ens faciliti passarà a ser introduïda en un tractament de dades sota la responsabilitat de “Rodellas Xocolaters” i es mantindrà confidencial i protegit.

Formulari de compra sense registre: consentiment explícit de l’interessat amb acceptació de la política de privacitat i l’avís legal. Quan utilitzi el formulari de compra sense registre haurà de marcar la casella de marcació específica on la informació reflectida en aquesta Política de Privacitat i l’Avís Legal han estat llegits i acceptats i, en conseqüència, atorga el seu consentiment inequívoc i exprés al tractament de les seves dades personals per a les finalitats indicades. La informació que ens faciliti passarà a ser introduïda en un tractament de dades sota la responsabilitat de “Rodellas Xocolaters” i es mantindrà confidencial i protegit.

Subscripció a la newsletter informativa: consentiment explícit de l’interessat haurà de marcar la casella de marcació específica. 

Conservació. Per quant de temps conservarem les seves dades?

Utilitzem les seves dades durant el temps estrictament necessari per a complir amb les finalitats indicades anteriorment. 

1) Correu electrònic: qualsevol consulta que rebem la conservarem durant un any. 

2) Formularis de contacte: qualsevol consulta que rebem la conservarem durant un any.

3) Formulari per a crear un compte nou per a realitzar comandes: per a la gestió fiscal y comptable: les dades de caràcter personal es conservaran en compliment dels terminis legals de prescripció que resultin d’aplicació.

Si es registra i es vol donar de baixa de la base de dades només cal que ens enviï un correu electrònic a: info@rodellas.com

4) Formulari de compra sense registre: per a la gestió fiscal y comptable: les dades de caràcter personal es conservaran en compliment dels terminis legals de prescripció que resultin d’aplicació.

5) Subscripció a la newsletter: Per donar-se de baixa de la newsletter ho pot fer des del mateix correu electrònic o notificant-nos-ho a info@rodellas.com

Procedència. Com hem obtingut les seves dades?

1) Correu electrònic: dades introduïdes als correus electrònics pel propi interessat o pel seu representant legal.

2) Formulari de contacte: dades introduïdes pel propi interessat o pel seu representant legal.

Dades identificatives: nom, cognoms, correu electrònic.

3) Formulari per a crear un compte nou per a realitzar comandes: dades introduïdes pel propi interessat o pel seu representant legal.

Dades identificatives: nom i cognoms, correu electrònic, nom de l’empresa (opcional), adreça de facturació, telèfon mòbil (opcional) i DNI. En cas d’enviar-ho a una altra adreça diferent a la de facturació: nom i cognoms, nom de l’empresa (opcional), adreça i telèfon mòbil (opcional).

4) Formulari de compra sense registre: dades introduïdes pel propi interessat o pel seu representant legal.

Dades identificatives: nom i cognoms, correu electrònic, nom de l’empresa (opcional), adreça de facturació, telèfon mòbil (opcional) i DNI. En cas d’enviar-ho a una altra adreça diferent a la de facturació: nom i cognoms, nom de l’empresa (opcional), adreça i telèfon mòbil (opcional).

5) Subscripció a la newsletter: dades introduïdes pel propi interessat o pel seu representant legal.

Dades identificatives: nom, cognoms, correu electrònic.

Visitar la web de “Rodellas Xocolaters” no suposa que l’usuari estigui obligat a facilitar cap informació sobre si mateix. 

“Rodellas Xocolaters” prohibeix expressament que els menors de divuit anys facilitin dades personals sense el consentiment previ dels seus pares o tutors. En cas de ser menor de divuit anys i no tenir aquest consentiment no faciliti dades personals a “Rodellas Xocolaters” ni utilitzi els nostres serveis.

Mesures de seguretat. Què fem per protegir les seves dades?

“Rodellas Xocolaters” adopta les mesures organitzatives i tècniques necessàries per garantir la seguretat i la privacitat de les seves dades, evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat depenent de l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposades.

Entre d’altres, destaquen les següents mesures:

· Garantir la confidencialitat, integritat, disponibilitat i resiliència permanents dels sistemes i serveis de tractament.

· Restaurar la disponibilitat i l’accés a les dades personals de forma ràpida en cas d’incident físic o tècnic.

· Verificar, avaluar i valorar de manera regular l’eficàcia de les mesures tècniques i organitzatives implementades per garantir la seguretat del tractament.

· Seudonimizar i xifrar les dades personals en cas que es tracti de dades sensibles.

Destinataris. A quins destinataris es comunicaran les dades?

Aquestes dades seran tractades per “Rodellas Xocolaters” i els seu col·laboladors, només cedirem les dades de contacte a les companyies de transports per a poder fer els enviaments.

Per a poder prestar aquest servei “Rodellas Xocolaters” subcontracta el servei de hosting a:

10DENCEHISPAHARD, S.L., (B-62844725) 

C/ Girona 81-83 local 6 

Malgrat de Mar 08380 (Barcelona) 

info@cdmon.com

Els servidors estan ubicats a la UE.

Drets. Quins són els seus drets quan ens facilita dades?

La normativa vigent de protecció de dades l’empara en una sèrie de drets en relació amb l’ús que li donem a les seves dades personals. Tots i cadascun dels seus drets són unipersonals i intransferibles, és a dir, que únicament poden ser realitzats pel titular de les dades prèvia comprovació de la seva identitat.

A continuació, us expliquem quins són els drets que l’assisteixen:

  • Sol·licitar l’ accés a les seves dades personals
  • Sol·licitar la rectificació de les seves dades
  • Sol·licitar la supressió o eliminació de les seves dades (dret a l ‘ «oblit»)
  • Limitar o oposar a l’ús que li donem a les seves dades
  • Dret a la portabilitat de les seves dades per a casos de serveis de telecomunicacions o internet.
  • Dret a retirar el seu consentiment en qualsevol moment
  • Dret a presentar una reclamació en matèria de protecció de dades davant l’Autoritat de Control: Agència Espanyola de Protecció de Dades

Per a l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació o oposició, portabilitat i retirada del seu consentiment, pot fer-ho de la següent manera:

Presencialment o per correu electrònic a:

RODELLAS XOCOLATERS S.L.

CIF: B67612531

C/ Sant Pere, num. 5, 08470, Sant Celoni

info@rodellas.com

A més dels drets que l’assisteixen, si creu que les seves dades no s’estan recaptant o tractant d’acord amb la normativa vigent de Protecció de Dades, vostè podrà realitzar una reclamació davant l’Autoritat de Control a les dades de contacte que indiquem a continuació:

Agència Espanyola de Protecció de Dades

C / Jorge Juan, 6. 28001, Madrid.

E-mail: info@agpd.es

Telèfon: 912663517

Web: https://www.agpd.es

Consentiment i acceptació

L’acceptació del present document indica que vostè entén i accepta totes les clàusules de la nostra política de privacitat per la qual cosa autoritza la recollida i el tractament de les seves dades personals en aquests termes. L’usuari que faciliti les seves dades personals a través del correu electrònic de “Rodellas Xocolaters” estarà proporcionant voluntàriament dades de caràcter personal. Als formularis de contacte aquesta acceptació es realitza mitjançant l’activació de la casella de verificació de la nostra Política de Privacitat.